Εταιρικό Προφίλ

ΟΝΕΙΡΩΝ ΛΥΣΕΙΣ by MONO casa

Από το 1964, η επιχείρηση ΟΝΕΙΡΩΝ ΛΥΣΕΙΣ by MONO casa στην Αθήνα, στα Κάτω Πατήσια(ΑΧΑΡΝΩΝ 308) , δραστηριοποιείται (αρχικά με τις επωνυμίες FINOSTROM και ΜΟΝΟ casa), στην κατασκευή και εμπορία στρωμάτων, ειδών ύπνου και επίπλων. Με γνώμονα την εξυπηρέτηση, εδώ και σχεδόν μισό αιώνα, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των καταναλωτών και βρισκόμαστε εδώ, για να μπορέσουμε να δώσουμε ό,τι πιο πρωτοποριακό σε υλικά και τεχνογνωσία, ώστε να καλύψουμε όλες τις ανάγκες ύπνου.

Αν λοιπόν αναλογιστούμε ότι το 1/3 της ζωής μας το αναλώνουμε στο κρεβάτι, τότε καταλαβαίνουμε ότι η υπόθεση στρώμα - μαξιλάρι - κρεβάτι είναι πολύ σημαντική. Συνεπώς, δεν πρέπει να εμπιστευτούμε κάποιον που δεν έχει τις γνώσεις, την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να μας δώσει την κατάλληλη λύση για ένα σωστό, οικολογικό, υγιεινό και πάνω απ' όλα άνετο ύπνο.

Εδώ ''οτι μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το πραγματοποιήσεις''.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε: Στρώματα και αξεσουάρ των μεγαλύτερων εταιρειών του χώρου: MEDIA STROM, CANDIA STROM, LINEA STROM, ECO SLEEP, MORFEAS STROM, MONO CASA κ.τ.λ.Ολοκληρωμένες λύσεις ύπνου (κρεβάτια, ορθοπεδικά τελάρα - μαξιλάρια, ανωστρώματα), Κρεβατοκάμαρες και υποσύνολα (ξύλινες, μεταλλικές, υφασμάτινες), και Αξεσουάρ χώρου (κρεμάστρες - καθρέπτες, σιφονιέρες)

Επίσης, μπορούμε να σας βρούμε λύσεις σε ειδικές κατασκευές, παρέχουμε τη μελέτη του χώρου και τη μέτρηση διαστάσεων, ενώ διαθέτουμε μεγάλη συλλογή σχεδίων, με συνέπεια στο χρόνο παράδοσης.